Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Sushi Shack Vlaardingen

Recente recensies van Sushi Shack Vlaardingen

5 sterren na 166 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, het was weer heerlijk.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Topkwaliteit!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Iedere week weer zo blij met al dat lekkers! :)

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft het beste sushi restaurant in de regio. Het eten is altijd vers en lekker. Bezorging snel en bovendien zijn ze erg klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Niet normaal snel bezorgd. Warme dingen waren warm. En de zelf samengestelde pokebowl was goed gevuld en lekker. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl als altijd lekker. Helaas heb ik nu al een paar keer gehad dat de mango onrijp is en daardoor erg hard en smaakloos is.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snel bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle levering en top kwaliteit, blij mee!!!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi! Ontzettend vriendelijk personeel dat me heel fijn geholpen heeft bij mijn vraag naar glutenvrije sushi. Alles supervers en enorm smaakvol. Wij komen zeker terug!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, altijd netjes verpakt en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige en snelle bezorging. Maar de sushi was niet lekker veel te veel saus/mayo erover gegoten en ze waren niet strak gerold. Geen van ons vond het lekker zelfs de 2 kids niet die vaak sushi eten en er gek op zijn! Zei vroegen me ook om niet meer bij jullie te kopen. Wel jammer ondans de goede bezorging

Reactie van Sushi Shack:Beste Altay, onze oprechte excuses dat u onze sushi gerechten als niet lekker heeft ervaren. Het is niet de bedoeling dat de sushi rollen helemaal uit elkaar vallen tijdens eten, dit zal in de toekomst niet meer gebeuren. Wij zien desondanks uw volgende bestelling graag tegemoet. U kan bij uw volgende bestelling ook aangeven dat u minder saus op uw sushi zou wensen. Nogmaals bedankt voor uw zeer waardevolle feedback. Mvg, Geo - SushiShack

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker, super sushi!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Tot volgende week.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gezond en redelijk geprijsd! Een schone en nette zaak.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. We genieten iedere keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi bowl is héérlijk!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, super vers!!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super vers! En zulke vriendelijke mensen. Ik ben fan! 🥰

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en zo lekker!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We love sushi snack. Bestel hier 1 keer de week. Heerlijk eten en super goede service

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top! En snelle bezorging!!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er keurig op tijd en smaakte heel goed

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijne en snelle service!! En lekker eten zoals altijd :)

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging. 20 min eerder dan ze gemeld hadden.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt top! Heerlijk en lekker vers, anders dan afhaal eten van andere sushi restaurants!

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier echt heerlijk. De sushibowls, sushi, maar ook de warme hapjes. Ik bestel hier graag. Mijn bestelling was ook precies op tijd. Ik had namelijk voor een tijdstip gekozen

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en goed verzorgd zo als altijd. Ook al kom je het halen. Dank jullie wel.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgt dan aangegeven, altijd alles super vers! Bestel nooit meer bij een andere 🍣 winkel!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken super lekker ! Helaas afgelopen week 2 x aan het eind van de dag (voor sluitingstijd) besteld en helaas was het niet zo “vers” als normaal gesproken. Ik ben normaal gesproken altijd heel positief over SS en vindt het echt heeeeerlijk maar de laatste 2x helaas niet zo..

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi in de buurt. Alleen jammer dat jullie niet in Maasland bezorgen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en met zorg klaargemaakt. Als altijd 😀

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

heel vers, prima service

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 👍en keurig op tijd , zeker voor herhaling vatbaar

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste ervaring, maar heerlijk, ik weet wel waar ik voortaan in Vlaardingen onze Sushi zal bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was uitstekend. Jammer dat ongeveer een kwart uit elkaar viel als je ze oppakte. Maar dit wordt zeker mijn nieuwe sushi adresje

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en zoals altijd weer heerlijk!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk weer gegeten. Poke a bowl, ultiem bij sushi stack. Vers, fris alles ziet er super vers uit. Smaakt ontzettend lekker! Ik zeg iederéén naar sushi stack!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Poke a bowl bestelt, was weer zalig. Alles lekker vers. Zelf opgehaald, zaak ziet er spik en span uit. Een echte aanrader. Van mij krijgen jullie een dikke tien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushibowl! Kan niemand aan tippen. En bezorging tot op de minuut precies!! Love Sushi Shack!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon om vorige bestelling voor mij op te zoeken. Bestelling geplaatst, werd vrij snel gebracht. We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kosten worden steeds duurder en de producten steeds minder, verder smaakt het nog steend heel goed maar krijg je wel minder voor je geld

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl! Super netjes op tijd bezorgd!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en bestel wekelijks. Vandaag had ik alleen onrijpe mango in mijn bowl, dat was minder lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, altijd lekker, goede service !

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, heerlijk verse sushi. De kipnuggets zijn wat duur maar echt super lekker. Snelle bezorging.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl! Zalm en tonijn avocado alles lekker vers en snelle bezorging!! Top!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer zeer smakelijk en snel bezorgd.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke kwaliteit.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! kwaliteit sushi en ook bezorging op tijd.. Al 2 dgn achter elkaar besteld en ben dikkkkk tevreden !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst: de gerechten waren heerlijk en de bezorging was heel snel en vriendelijk. Wel een punt van aandacht: de inhoud van de sushi bowls zat compleet door elkaar heen en sommige inhoud was buiten de bowls in de tas terecht gekomen. Hierdoor was de binnenkant van de tas -en dus het uitpakken- nogal een rommelige boel geworden. Gelukkig deed het geen afbreuk aan de smaakervaring, want we hebben geweldig lekker gegeten. Maar wel jammer van de beoordeling, want zonder dit minpunt zou het tweemaal 5 sterren zijn geweest.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 👍

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Super Vers Super lekker

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en snel thuisbezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushibowl! Verse ingrediënten en super snelle bezorging.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, lekker, en bij onduidelijkheid bellen de even, kortom top!!!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super vers!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi uit de omgeving! Heerlijk eten, vriendelijke mensen, bestelling staat keurig op tijd klaar. Altijd vers. Eén nadeel: het is verslavend! ;) :D

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon ,net als altijd, keurig op orde en erg lekker!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geen idee wie jullie waren en wist al helemaal niet waar jullie gevestigd zijn. Na de HEERLIJKE sushi ben ik eens gaan kijken waar de maaltijd vandaan kwam. Het is bezorgd door een uiterst vriendelijke jongeman, voor herhaling vatbaar dus!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls. Super vers.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering van keurig op tijd, maar inhoud klopt niet. Na telefoontje is wel een oplossing aangeboden. Kwaliteit is goed.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker! Netjes gebeld is dat het iets langer zou duren, bij bezorging voor het ongemak loempiaatjes gekregen, super netjes.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou handig zijn om de bowl die je zelf kan samenstellen te voorzien van een basis standaard in 2 of 3 uitvoeringen en dan daarbij de extra's naar keuze.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer,geweldig smullen.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, en zullen dit ook iedereen aanraden? Wij gaan zeker weer bestellen, alles was heerlijk vers en van zeer goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en vertellen aan iedereen die het maar horen wil dat jullie poke bowls de lekkerste zijn???

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker, wel jammer dat de bakjes steeds kleiner worden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging!

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik word zeker klant. Super snelle bezorging. Gewoon helemaal top!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker zoals altijd ??

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige smaken, kwaliteit en temperatuur goed. echt een aanrader

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en ook weer snel. Altijd , en nu weer!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker sushi, op verzoek vegan gemaakt!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nori was taai, vis was taai Na 3 stukjes het uiteindelijk weg gegooid. Niet dat wat ik gewend was. Erg jammer..!

Reactie van Sushi Shack:Beste Denise, dat is erg vervelend en we willen dit graag met u oplossen. Zodra zoiets is gebeurd, kunt u direct contact opnemen met de restaurant. Zodat we samen tot een goede oplossing kan komen. We zullen z.s.m telefonisch contact met u opnemen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Geo, SushiShack

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al een keer of 5 besteld of afgehaald bij sushi shack en het is altijd echt goed. Ben super tevreden!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit sushi! Lekker gevarieerde box! Een dikke vette 10! Tot de volgende keer!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Vers gemaakt. Fijne prijs- kwaliteit verhouding.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,volgende keer weer??

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Knetter vers!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijke mensen !

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushibowls waren weer verrukkelijk en alle ingrediënten zo heerlijk vers! Snel bezorgd!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd weer super! Heel lekker eten en een hele goede service!!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was wel ok maar de pasteitjes waren helaas echt niet lekker. Randen hard en uitgedroogd, smaak ook niet zo lekker. Ze horen heel zacht met krokant onderkantje te zijn. Bezorging zoals altijd Top en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service, we hebben genoten van de sushi

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Vers gemaakt terwijl u wacht. Tot de volgende keer!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en lekker zoals altijd

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste bestelling ! Heerlijke poke bowls. Eentje met zalm en de andere met kip. Hadden de medium, ruim voldoende, maar omdat het zo lekker was, bestel ik de volgende keer de Large.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat wij sushi besteld hebben bij Sushi Shack. Het was super lekker. Keurig verzorgt en verpakt. Complimenten !

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij de Sushishack is alles echt vers, van goede kwaliteit en goed verzorgd. Ik ben fan van de pokebowls en ook de sushi is er heerlijk. Er werken kundige en vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij met de komst van Sushi Shack! Sushi is goed en de poke bowls zijn fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de website overzichtelijk, alles was makkelijk te vinden en te bestellen. Alles stond precies op het tijdstip wat ik had aangegeven klaar in de winkel.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, sushi was heerlijk, snelle bezorging.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel goed! Heerlijk eten en altijd een super service!!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

goed en vers klaar gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl besteld!! Netjes op tijd klaar en lekker als altijd. Echte aanrader.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers gemaakt. Ik bestel regelmatig. En vind het 1 van de lekkerste in vlaardingen

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, binnen een half uur stond de bezorger voor de deur. Ook niet onbelangrijk, de sushi was echt heerlijk. Wij hebben onze eigen sushibowls samen gesteld, een aanrader!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Smaakt naar meer

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit goed. Veel moeite gestoken in uiterlijk, verzorgingen en smaak. Hoop dat kwaliteit en prijs stabiel blijven. Dit is wat mij betreft een van de beste sushi tentjes die Vlaardingen te bieden heeft

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super heerlijke sushi!!!...en zeer goede service. Had zelf verkeerde sushi besteld en kreeg geheel gratis mij eigenlijke gewenste sushi thuisbezorgd....helemaal Top

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, heerlijke sushi, snel thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles is vers, het smaakt heerlijk, ziet er top uit!

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! Goed, vers en betaalbaar.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vriendelijk..kon alleen mijn lievelings recept niet meer vinden.. aanpassingen op de kaart?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls zijn ontzettend snel geleverd en waren erg lekker! Gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk hoor zo geweldig kwaliteit ??

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vriendelijk en snel bezorgd! :):)

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn best kritisch qua sushi. Normaal gesproken rijden we naar Rotterdam voor goede sushi. In Vlaardingen is de (bezorg) sushi meestal “mwah” qua kwaliteit en smaak. Maar bij Sushi Shack hebben ze heerlijke verse sushi. En om een voorbeeld te geven. De sushi met gefrituurde garnaal was nog warm, zoals het hoort. Verder wordt alles netjes verpakt bezorgd met ruim voldoende soyasaus en wasabi. Wij hoeven niet meer naar Rotterdam voor goede sushi! De “salmon lover box”, “roll mix set” en “salmon vulcano” zijn onze favorieten tot nu toe. De volgende keer proberen we de pokebowl wat bij hun “sushi bowl” heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk gegeten. Doen we vaker.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooie kwaliteit sushi. Zeer tevreden!! Aub bij de bestelling duidelijk aangeven dat sojasauce en Wasabi inclusief is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Alles was ook netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Leuk en vriendelijk personeel

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd :)

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en echt ontzettend lekkere sushi! Ik bestel voortaan hier :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel sushi bereid op een unieke manier.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushibowl, veel keuzeopties. Niet het goedkoopste hapje buiten de deur, maar zeker de lekkerste!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een Sushi shop in de stad die er fris, schoon uit ziet! Super vriendelijke mensen en Sushi wordt gemaakt waar je bij staat! Super vers...heeel blij mee✔️

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer ; heerlijk! De lekkerste sushi tot nu toe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. We gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en zeer snel geleverd. Een echte aanrader!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ooit

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker, zoals altijd!!!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en lekker!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Stond optijd klaar!

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Tot nu toe de lekkerste van allemaal! Wij zijn vaste klant.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, bestel hier nu zeker vaker!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers shusi, heerlijk van smaak. Bestelling was afhalen. Op afgesproken tijd stond het klaar. Uitleg gekregen wat, wat was? super vriendelijk eigenaars. Eerste maar zeker niet de laatste keer ???

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was hartstikke lekker! Ik ga zeker vaker bestellen. Het mag alleen wel wat meer zijn.