Beoordelingen van Sushi Shack Vlaardingen

Recente recensies

5.0
Fred
26 juni 2022

Gewoon weer heerlijk alles lekker vers en weer op tijd klaar helemaal top

Joost
25 juni 2022

Super vriendelijk en heerlijke sushi . Had bij de California roll als extra crispy uitjes genomen . En die zaten er ook overheen alleen zou iets verfijnder zijn als bv de roll over de uitjes was heen gerold zodat je een knapperig buitenlaagje krijgt . Verder was t helemaal top Crispy tuna , ribeye roll erg lekker

Leontine
18 juni 2022

De lekkerste pokebowl van Vlaardingen. Was weer zalig, vers bereid en met aandacht en zorg. En dat proef je. Een echte aanrader bij sushi shack. Eigenlijk alles is daar top !

Johan den Ouden
16 juni 2022

Pokébowls besteld met collega’s voor in de pauze ….. en afgehaald .. stond op afgesproken tijd klaar . En ze waren erg lekker .

Brouwers
10 juni 2022

Beste sushi van Vlaardingen, altijd super vers .

Anne
9 juni 2022

Altijd supervers en heerlijk eten!

Bas
9 juni 2022

Weer heerlijk genoten van de sushi! Dit keer weer eens gegaan voor de family box. Deze hebben ze iets aangepast en dat viel bij ons erg in de smaak! Snel weer eens langs!

Inge
29 mei 2022

Altijd goed en vers

MK
29 mei 2022

De sushi was weer geweldig!

Robbert Verschoor
29 mei 2022

Heel erg lekker, erg vriendelijk, super zaak, sushi ziet er geweldig uit

Jelle
28 mei 2022
Rob
26 mei 2022
Dave Baksteen
25 mei 2022

Bij Sushi Shack kan je altijd je eigen poké bowl samenstellen. Altijd vers. Altijd lekker. + er werken hele lieve mensen.

Manoek
23 mei 2022

Wederom heerlijke sushi, vers en smaakvol. Aardig personeel zoals altijd.

Eva
20 mei 2022

Super vriendelijk, heerlijk vers bereide sushi, goede porties, gewoon perfect elke keer weer

Elsa
18 mei 2022

Heerlijke sushi !! echt een aanrader. Denk b.v. aan een high Wine / high beer met sushi van de sushi Shack

Leontine
16 mei 2022

De lekkerste sushi, vers en met veel zorg en aandacht bereid. En weer een kadootje erbij om uit te proberen. Wij hebben genoten met een hoofdletter g. Beste sushi uit Vlaardingen. Een echte aanrader.

M.L.
8 mei 2022
Anne
8 mei 2022

Altijd goed! Heerlijk gegeten :-)

Ramon
7 mei 2022

Beste sushi toko in Vlaardingen. Wij hoeven niet meer naar Rotterdam voor goede sushi.

Jasmijn
7 mei 2022

Lekkerste pokebowls

Rob
7 mei 2022

Uitstekende service en ontzettend lekker

Bert Grimmerink
6 mei 2022

Als vaste klant weet ik dat de sushi altijd van goede kwaliteit is. Heerlijk verse producten en altijd snel en vriendelijk geholpen. Blijft een aanrader daar op de Hoogstraat. Lekker hoor...

Pascale
2 mei 2022

De Pokebowl die ik had besteld zat in een veel te klein bakje voor de hoeveelheid eten. Over het geheel is veel te veel van een soort paneermeel gestrooid waardoor je de andere ingredienten bijna niet meer kon proeven. Heel jammer want ik heb al eerder een Pokebowl bij jullie besteld en die was heel lekker.

Karin
29 april 2022

Weer verukkelijk!

Leontine Bergman
28 april 2022

Wat een heerlijke pokebowl. Zo vers, beste kwaliteit van Vlaardingen een echte aanrader!

Bsa
28 april 2022

Weer heerlijk genoten van de Sushi! Sushi Shack blijft toch echt onze favoriet!

Eva
24 april 2022

Lekkerste sushi van Vlaardingen!

Elly
22 april 2022

zoals altijd super lekker en op tijd klaar 👍👍

Fran
22 april 2022

De sushi was heerlijk!

Piet
21 april 2022

Kwaliteit en smaak is top!

Helene
19 april 2022

Heerlijk gegeten

Leontine Bergman
18 april 2022

De sushi was weer voortreffelijk. Zo lekker vers met veel zorg en aandacht gemaakt. Hebben genoten. Bedankt weer voor het extraatje waren zalig. Sushi shack is voor ons nummer 1!

Alessandro
16 april 2022

Altijd goed 👍

Nico
12 april 2022

Zoals altijd was het heerlijk! Snelle en super vriendelijke service.

Friederike
10 april 2022

Altijd heerlijk!

Anne
10 april 2022

Altijd goed !!

Syl en Menno
10 april 2022

De beste sushi van Nederland!!!!

Johan
8 april 2022

De Poké bowls waren weer lekker ....

Esther
6 april 2022

Altijd geweldig, warm en super vers. Ze bezorgen niet maar voor deze sushi komen wij het graag zelf halen. Beste van Vlaardingen

Fred Klaucke
3 april 2022

Gewoon weer top lekker en vers

Ed
3 april 2022

Altijd genoeg en lekker

Leontine Bergman
2 april 2022

Wat een feestje weer de heerlijke zalm sushi schotel. We hebben zitten smullen. Zo vers en met zoveel aandacht bereid. Voor ons nummer 1 van Vlaardingen, Sushi shack.

Hoekstra
26 maart 2022

Mijn favoriet als het om de pokebowl gaat. Zelf helemaal samen te stellen. Smaakt naar meer zodra het op is :)

Mecid
23 maart 2022

Altijd top!

Yara
22 maart 2022

Erg lekker! Bedankt

Leontine Bergman
21 maart 2022

Wat een heerlijke schaal . De schaal was weer super vers en met veel zorg bereid. Bedankt voor het heerlijke extraatje. Super!

Cor den Hertog
21 maart 2022

Heel goed!

Marieke
20 maart 2022

De sushi smaakte weer heerlijk.

Lucy
19 maart 2022

Zoals altijd was mijn zelf samengestelde pokébowl smaakvol, met lekkere groenten, precies zoals ik hem had besteld, en met vriendelijkheid overhandigd.

Karin
19 maart 2022

Weer té lekker!

Kitty
19 maart 2022

Super lekkere poke bowl met zelf samengestelde verse ingrediënten! Thx, lieve Sammy n Geo 😘

Mel
16 maart 2022

Altijd heerlijke sushi bowls etc jullie zijn toppers!

Arthur
13 maart 2022

Voortreffelijke sushi weer. Sushi Shack heeft de lekkerste sushi van Vlaardingen, en Schiedam!

sejo
12 maart 2022
Esther
12 maart 2022

Super weer!

Bart
12 maart 2022

Zeer nette & goede communicatie tijdens met het bestellen! Sushi werd direct vers gemaakt en was van hoge kwaliteit:) De Bestelling was op het afgesproken tijdstip klaar om opgehaald te worden, aanrader!

Con
12 maart 2022

Heel erg lekker, super vers gemaakt . Beste sushi van Vlaardingen

Leontine Bergman
12 maart 2022

Was weer zalig, vers . Met veel zorg en aandacht beteud. Voor mij de beste van Vlaardingen!

Fem
12 maart 2022

Zoals altijd, heerlijk verse producten, goed op smaak!

A
11 maart 2022
Anoniem
10 maart 2022

Beste pokebowls van Vlaardingen.

Miguel Fernandez
10 maart 2022

Top kwaliteit, vriendelijke eigenaresse en goede hoeveelheid voor een super prijs. Mijn vriendin eet zelf niet zo veel calorieën, dus vond de optie van half sla half rijst heel fijn! Ga zo door!

Sumaya
4 maart 2022

Verslavend

Anne
4 maart 2022

Super top, echte aanrader, lekkerste sushi van vld.

Ten Kate
4 maart 2022

Het was zoals altijd heerlijk!

Elly
2 maart 2022
I.B.
28 februari 2022
Nadia
25 februari 2022

Heerlijke pokebowl!! As usual😄 Altijd vers, fijne service. Aanrader!

Bas
23 februari 2022

Het was weer top! Als je het mij vraagt de beste van Vlaardingen. Vriendelijke mensen, je voelt je echt welkom bij het afhalen, en de sushi is echt voortreffelijk!

Sanded
21 februari 2022

Weer erg lekker! En bedankt voor het cadeautje ;-)

van der Velden
21 februari 2022

Altijd verse sushi van goede kwaliteit, mooie opmaak en vriendelijk personeel! Voor ons echt beste sushi tot nu toe, ga zo door!!

Natasja
20 februari 2022

Zoals gewoonlijk weer TE lekker! Zelfs 2 keer deze week sushi besteld 😋

Joost
19 februari 2022

Erg lekker en goed klaargemaakte sushi .

Harley Quinn
19 februari 2022

Goede porties en heerlijke verse vis. Alles was erg lekker en goed bereid

Barbera
18 februari 2022

Zoals altijd super lekker. En omdat ik in in de storm mijn bestelling kwam halen een cadeautje: smakelijke endameboontjes. Heel leuk en lekker!

Sumaya
15 februari 2022

Altijd heeeeeerlijk !

Jana Bergman
14 februari 2022

Lekkerste sushi van Vlaardingen. Super vers, en met veel aandacht bereid. En zo lief iets extra. Ik heb zitten smullen.

Corine
14 februari 2022

Super lekker, dit keer de Valentijns box

Kim ten Kate
12 februari 2022

Beste Sushi van heel Vlaardingen!

Johan den Ouden
11 februari 2022

Was weer lekker Zijn positieve veranderingen aan de pokebowl gedaan wat het nog lekkerder maakt .

Ar
10 februari 2022

Hoe verzint je het elke keer, vandaag weer nieuw verzonnen sushi op en te lekker weer!

Sanne
9 februari 2022
Leontine
6 februari 2022

Was weer zalig. Heerlijk vers en met veel zorg klaar gemaakt. Genieten met een hoofdletter G.

Groenewegen
6 februari 2022

Het was weer heerlijk! Onze favoriet in Vld. De bestelling staat bij jullie ook altijd op tijd klaar en fijn dat je aan kunt geven of je stokjes etc wil of niet. Dat scheelt weggooien.

Hjalmar Teunissen
5 februari 2022
Karin
3 februari 2022

6 sterren is helaas niet mogelijk.. zo lekker!!

Wahiba
2 februari 2022

Beste pokebowls en sushi van Vlaardingen. Altijd vers en vriendelijk, snel personeel.

Dick en Edith
31 januari 2022
Rajim
30 januari 2022

Heerlijk net als altijd

Marieke
28 januari 2022

Heerlijk eten, hele lieve mensen!

Elly
28 januari 2022
Rajim
28 januari 2022
Lucy
28 januari 2022

Fan van de pokébowl: heel lekker, gezond en desgewenst vegetarisch. En wat uniek is: bij Sushi Shack kun je hem zelf samenstellen.

Kay
26 januari 2022
Chantal Zaalman
9 januari 2022
Leontine Bergman
9 januari 2022

Zo ontzettend lekker de sushi. Vers en met veel aandacht gemaakt, zalig. Bedankt weer voor de extra sushi, we hebben genoten , was er lekker.

Uitstekende service en super lukker
9 januari 2022
Y&C
8 januari 2022

fresh, tasty, very good quality

Piet
3 januari 2022

Heerlijke sushi, beste van Vlaardingen.

Rob
2 januari 2021

Heerlijk , goed verzorgd. Vriendelijke medewerkers

Brigitte
2 januari 2021

Eerste keer een poke bowl besteld. Viel toch ietsje tegen helaas. Wij misten de wasabi sesamzaadjes (vergeten?) en de wasabi mayonaise was heel flauw. Alsof er helemaal geen wasabi in zat. Volgende keer liever een wat pittiger dressing!

Esther
1 januari 2021

Heerlijk eten, ze bezorgen niet maar we lopen er met liefde heen. Lekker krokant . Wat warm moet zijn is lekker warm. Erg vers.

Chantal Zaalman
1 januari 2021

het was weer verrukkelijk!!

Roos
1 januari 2021

Kwaliteit is vanaf start consistent, met oudjaar family box besteld, wat waren de sushi's groot geworden! Van mij mogen ze wel wat kleiner.

Ed
31 december 2021

Was weer heerlijk 👍

Jolanda Persoon
31 december 2021

Het was vers, goede prijs/kwaliteitverhouding en erg lekker

De Lang
31 december 2021

Op tijd klaar en weer super lekker. De Ribeye is wat mij betreft een aanrader.

Martijn
29 december 2021

Super vers en weer een genot voor je smaakpapillen! Wederom excellente service met een glimlach

Mel
29 december 2021

Altijd vriendelijk, behulpzaam maar zeker ook heel belangrijk is de kwaliteit en hoe heerlijk de sushi is!

Jelle
28 december 2021
Edith Sas
27 december 2021

Super verse sushi en poke bowls! Betaalbaar! Een aanrader. Personeel erg vriendelijk!

Bianca
27 december 2021
Steven
24 december 2021

Bedankt voor het lekkere eten en de lieve kerstkaart.

Elly
24 december 2021

vooraf besteld en gelijk gebeld om de reservering te bevestigen, super!!

Barbera
23 december 2021

Zoals altijd: heerlijk, snel en vriendelijk geholpen.

Ed de jong
19 december 2021

Was weer heerlijke sushi!

Leontine Bergman
19 december 2021

De lekkerste sushi en pokebowl van Vlaardingen. Zo ontzettend vers , lekker en met zorg bereid. Echte toppers bij Sushi Shack! Een aanrader. Scoren voor mij een 10!!!

Nadia
18 december 2021

Lekkerste pokebowl van het land!!

Barbera
17 december 2021

Zoals altijd weer super lekkere sushibowls en prima en vriendelijke service.

Fred Klaucke
17 december 2021

Gewoon weer heerlijk alles lekker vers en altijd heel aardig, had gevraagd om een klein bakje teriyakisaus om te proberen kreeg het er gewoon netjes bij helemaal top 👍Happy Christmas🎄🎅

Esther
12 december 2021

Erg vers. Heerlijk gegeten.

Marieke
11 december 2021

Het smaakte weer heerlijk. En ook nu werd ik weer uitermate vriendelijk te woord gestaan.

Mark
8 december 2021

Heerlijk

Leontine Bergman
5 december 2021

De lekkerste sushi, vers en met zorg en aandacht klaar gemaakt. 2 fijne, vriendelijke mensen die echt een prachtig product maken. Top !

Helene
3 december 2021
Wouter
30 november 2021

Het was weer erg lekker!

Edith Sas
28 november 2021

Heerlijke sushi gegeten! Lekker vers! Aanrader! Personeel super vriendelijk!

Natalie
22 november 2021
Susan Ruiter
19 november 2021

Heerlijke bowl!!

GL
18 november 2021

altijd top kwaliteit ….the best in vlaardingen

Leontine Bergman
15 november 2021

Heerlijke sushi, en weer ontzettend bedankt voor het extraatje. Ontzettend genoten van de beste sushi van Vlaardingen.

Elly
12 november 2021

super dankjewel

Dijksman
9 november 2021

Het eten was weer heerlijk!

Brigitte van der Linden
6 november 2021

Super sushi en super poke bowl!

Friederike
5 november 2021

Altijd heerlijk eten!

Fred Klaucke
31 oktober 2021

Was gewoon weer heerlijk en genoeg en netjes dat jullie de side hebben veranderd wat betreft het wasabi/stokjes en sojasaus verhaal 👍👍

Wesdijk
29 oktober 2021

Complimenten voor de chef!

Arjan
29 oktober 2021

Buitencategorie Sushi... Dit is hoe sushi moet zijn... Heerlijk....

Lvm
28 oktober 2021

Perfect zoals altijd. Bestellen nergens anders!

Karin
24 oktober 2021

Alles, zoals altijd, super vers en weer ontzettend genoten!

Leontine Bergman
24 oktober 2021

De lekkerste pokebowl van Vlaardingen. Zo lekker vers, met aandacht bereid. En dan weer wat extra erbij gekregen loempia's. Mmm zalig waren ze. Super bedankt!

D
23 oktober 2021

Altijd lekkere poké bowls en vriendelijke service!

Piet
16 oktober 2021

Gewoon goed en lekker. Aanrader!

Van der hulst
15 oktober 2021

Naar aanleiding van de reviews hier besteld. Pokebowl en een sushi box van 44 stuks. Alles stond klaar en was top bereid, wij komen vaker ,👍

Marissa
14 oktober 2021

Echt de lekkerste sushi van Vlaardingen. Je proeft de kwaliteit en de liefde waarmee het is gemaakt.

Nadia
14 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Beste bowl van Vlaardingen!!

Jonna
11 oktober 2021
Leontine Bergman
10 oktober 2021

Genoten van heerlijke verse sushi. Voortreffelijk. Beste kwaliteit. Wat een fijne mensen bij Sushi shack echte toppers!

Seb
5 oktober 2021

Goede sushi

Amber
3 oktober 2021

Zoals iedere keer, heerlijk!!

Maureen Preusz
25 september 2021

Was weer super alles lekker vers en zag er mooi uit

Seb
23 september 2021

Alweer een heerlijke sushi voor de lunch afgehaald, zalm was vers en smakelijk 😀 Als side dish zoetzure komkommer, een aanrader.

Jolanda
23 september 2021

Was zo als altijd weer goed en heerlijk

Jakub
18 september 2021

My first time with sushi. And for sure not a last one. Amazing, tasty and fresh food.

Seb
15 september 2021

Zoals altijd weer een heerlijke goede sushi afgehaald.

Caroline
13 september 2021

Altijd fantastisch eten en de vriendelijkste mensen.

Fred Klaucke
12 september 2021

Het was weer heerlijk TIP:zet ook even in jullie bestel lijst of ook wel of niet stokjes wil hebben net zoals de wasabi en soja kan een hoop stokjes schelen op jaarbasis 👊👍👍👍

Leontine Bergman
12 september 2021

Zalig, vers de beste pokebowl van heel Vlaardingen. Voor een heerlijke pokebowl moet je bij sushi shack zijn.

Seb
10 september 2021

Wederom weer een heerlijke lunch gehaald bij Sushi Shack!

Monique
4 september 2021

We hebben hier al een paar keer verschillende pokebowls besteld. Ze zijn echt superlekker. Alles op tijd klaar en erg aardig personeel. Binnenkort gaan we ook de sushi proberen. Als je met de auto afhaalt is de locatie wel lastig.

Louise
3 september 2021

Speciaal vanuit Den Haag naar Vlaardingen gereden om sushi af te halen bij Sushi Shack. Heerlijk!

Seb
2 september 2021

Goede sushi!

Karin
28 augustus 2021
Elly
26 augustus 2021

super lekker

Seb
26 augustus 2021

Erg smaakvol

.
22 augustus 2021

Vriendelijk personeel, de sushi is echt heerlijk

Seb
19 augustus 2021
Martin
18 augustus 2021

Sinds een aantal maanden Sushi Shack helemaal ontdekt! Wat een fantastische en hardwerkende mensen! Je besteld online of je loopt bij ze binnen, altijd dezelfde vriendelijke ontvangst! Alles word terplekke vers voor je klaar gemaakt. Dank je wel voor jullie enorm goeie kwaliteit ❤ Jullie zijn een enorme aanwinst voor Vlaardingen!

Jana Bergman
16 augustus 2021

Heerlijke verse sushi gehaald. Was weer zalig. Kreeg een nieuwe om uit te proberen, vond ik ook erg lekker.

Anoniem
15 augustus 2021

Top! Alles vers gemaakt en bereid. Super service en behulpzaam. Een echte aanrader

Elly
15 augustus 2021

wederom perfect 👍

Niki
15 augustus 2021

Heerlijke sushi!

Karin
14 augustus 2021

Was weer heerlijk!

Inge
13 augustus 2021

Het eten en de service zijn top!

S
6 augustus 2021

Heerlijke sushi

Loena Ghazal
5 augustus 2021

Altijd heerlijk bedankt ❤️

Elly
31 juli 2021

klantvriendelijk en perfecte service 👍👍👍

Marissa
31 juli 2021

De beste sushi in de omgeving Vlaardingen. Je proeft dat het met liefde wordt gemaakt. Het is elke keer genieten als ik bij sushi shack bestel.

Leontine Bergman
31 juli 2021

Ontzettend op verheugd op de sushi. En weer boven verwachting zo lekker. Vers bereid met heel veel passie. Dat proef je. Super bedankt voor het heerlijke eten. En het extraatje. Superlief en heel erg gewaardeerd. Heel Vlaardingen moet daar sushi komen proeven. Toppers bij sushi shack.

Astrid Maatsen
30 juli 2021

Alleen jammer dat jullie geen teriyakisaus hebben.

Leontine Bergman
25 juli 2021

Wat heb ik weer genoten van de zalige verse pokebowl. Sushi shack maakt echt de lekkerste pokebowl van heel Vlaardingen. Jullie zijn nummer 1 voor ons!!

Marco
24 juli 2021

Gewoon Top! Verser dan vers! De beste Sushi in Vlaardingen!

Loena Ghazal
24 juli 2021

Altijd heerlijk ❤️❤️

Eva Lazet-Wapenaar
23 juli 2021

In jaren niet zulke lekkere en verrassende sushi gegeten! De laatste keer dat ik zo verrast was, was in Japan, dus complimenten.

Karin
23 juli 2021

Ontzettend lekker weer!

Jantien
23 juli 2021

Altijd goed!

Jelle
22 juli 2021
Monique
22 juli 2021

De lekkerste sushi èn pokebowls van Nederland en super lieve mensen.

Marije
22 juli 2021

Fantastisch! Even de moeite nemen om het zelf af te halen, maar dit is toch echt de meest heerlijke sushi van vlaardingen en omstreken. En onwijs snelle service, en kwartier na bestellen is het al af te halen.

Fred Klaucke
21 juli 2021

Het was weer heerlijk vers en het extraatje was zalig volgens mijn gefrituurde rijst met vers tonijn heerlijk ,en wat goed van ze vorige keer geschreven geen stokjes, soja ,wasabi erbij zonde want wij gooien het toch weg,en het werd netjes vermeld dat wij dat niet hoefde,sushi shack ik zeg👍👍👍👍👍

Leontine Bergman
19 juli 2021

De beste pokebowl van heel heel Vlaardingen. Heerlijk vers

Miles
18 juli 2021
Elly
17 juli 2021
Iris van der Knaap
16 juli 2021

Net als alle vorige keren ook nu weer een regelrechte tractatir

Linda
9 juli 2021

Nog nooit heb ik een klacht gehad, vers, eerlijk en heerlijk!

Elly
8 juli 2021

zoals iedere keer geweldig lekker en altijd op tijd klaar ✔️

Yvonne
7 juli 2021

Lekkere verse sushi

Loena Ghazal
6 juli 2021

Altijd heerlijk❤️

Fred klaucke
4 juli 2021

Was gewoon weer helemaal top 👍👍👍,misschien een kleine tip kunnen jullie geen aanpassing maken op de bestel side zodat mensen wel of geen stokjes willen net zoals sojasaus en wasabi wij hier gebruiken het allemaal niet dus 4xstokjes4xsojasaus2x2wasabi gaat allemaal zo de prullenbak in op zich best wel zonde en toch een koste plaatje ik zonde dus misschien kunnen jullie er watee

Marieke
3 juli 2021

De sushi was weer heerlijk! En wat mij elke keer opvalt in de zaak is de vriendelijkheid en netheid.

Cindy
29 juni 2021

Het was weer heerlijk!!

Leontine
28 juni 2021

Weer heerlijke pokebowl ontvangen. Zo lekker, vers, echt genieten. Kregen ook doosje met nieuwe sushi soort, dochter vond het erg lekker, ik miste een bite. Vond het nu erg oliebol achtig overkomen. Maar wel genoten van de pokebowl.

Lissethe
26 juni 2021

Lekker en verse sushi, vriendelijke mensen

Adriana
23 juni 2021

Super lekker

Helene
23 juni 2021

Heerlijk gegeten

Lilian Naeije
21 juni 2021

Het was weer erg lekker! Bedankt!

Leontine
19 juni 2021

Hadden ons verheugd op een pokebowl. En ze waren weer zo ontzettend lekker, de beste van heel Vlaardingen. Zo lekker vers. En smakelijk. Blij dat jullie er weer zijn!

Elly
17 juni 2021

ik blijf het zeggen TOP

Laura Barendrecht
17 juni 2021

Altijd geweldig ♡

Selma
17 juni 2021

Beste sushi, beste service

Natalie
6 juni 2021

Super lekker! Met liefde gemaakt...

Elly
6 juni 2021

wederom prima geregeld stond klaar op afgesproken tijd en was heerlijk 😁

Loena Ghazal
6 juni 2021

Altijd heerlijk!❤️

Manon
5 juni 2021

Goede en lekkere sushi, staat op de gevraagde tijd klaar bij het bestellen en afhalen (zelfs al ben je te vroeg) en hele vriendelijke eigenaren.

Patrick Versteegh
5 juni 2021

Altijd vriendelijke en snelle service, en het belangrijkste....... de sushi's zijn heerlijk vers en lekker.

Barbera
3 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Fred klaucke
2 juni 2021

Was gewoon weer een genot om op te eten

mel
30 mei 2021

hele lekkere sushi en mooie afgewerkt netjes ook altijd 1 van mijn favo plekken aanrader zeker.

Marissa
29 mei 2021

De beste sushi van Vlaardingen. Je proeft dat het met aandacht, zorg en liefde wordt gemaakt. Ik heb weer genoten!

Susan
28 mei 2021

Altijd genieten van de sushi, bowls en klantvriendelijkheid van Sushi Shack!

Helene
27 mei 2021

Heerlijk gegeten. Dit blijft een topper

Maaike
26 mei 2021

Het was weer superlekker, zoals altijd!

Heidi
26 mei 2021
Danii
24 mei 2021

Heerlijk zoals altijd! Vers, op tijd klaar en de nieuwe family box is perfect

Astrid
24 mei 2021

De sushi bowl was heerlijk!! Goede verse producten.

Elly
21 mei 2021

weer geweldig lekker 😋

Loena Ghazal
21 mei 2021

❤️❤️

Dave
16 mei 2021

Heerlijke Pokebowl's! We komen graag vanuit Hoek van Holland bij jullie langs om pokebowl's te halen.

Faye van der meulen
15 mei 2021

erg lekkere sushi en het was erg snel klaar de prijs was wel een beetje hoog maar de kwaliteit maakt er wel voor op

Kim ten Kate
15 mei 2021

Best sushi ever! Het eten is heerlijk vers en echt heel lekker. Tot de volgende keer. P.s. bedankt voor de goede service en de klantvriendelijkheid.

Helene
14 mei 2021

De pokebowl was weer heerlijk. Genoten

Jolien
14 mei 2021

Het was weer super lekker!!

Annette van der Meer
13 mei 2021

Het was weer fantastisch!

Fred klaucke
13 mei 2021

Het smaakte allemaal weer heerlijk en vers heerlijk gegeten weer

Mp
10 mei 2021

Wederom HEERLIJK sushi!!

Pierre lassooij
10 mei 2021

Beste sushi in vlaardingen, erg tevreden, enige minpuntje is dat niet wordt bezorgd.

Jo
10 mei 2021
Yy
9 mei 2021

De meest verse en lekkere sushi in de buurt!

Esmee
8 mei 2021

Super lekkere pokébowl altijd, super vers! En hele lieve mensen en snelle service.

Elly
8 mei 2021

een dag van te voren besteld en terug gebeld om te vragen om hoeveel personen er was besteld TOP

arie
8 mei 2021

Voor wie van Sushi houdt een uitmuntend adres.Uiterst vriendelijke bediening en allemaal TOP gerechten. Een echte aanrader.

Annemiek
6 mei 2021

Altijd een feestje🥰

jolanda
3 mei 2021

Super vers en heerlijke sushi... ook de pokebowl zo smaakvol.

Sandra
28 april 2021

Heerlijk verse sushi! Mooie grote rolls en goede service. Echt de beste sushi in de regio!

N Knoop
27 april 2021
Leontine
27 april 2021

Was weer zalig, 2 lekkere pokerbowls en klein setje sushi erbij. Wat was het weer smullen. Vers, top kwaliteit. Voor ons de beste van heel Vlaardingen. En 2 hardwerkende eigenaren die met veel liefde alles bereiden. Toppers!

Fred klaucke
26 april 2021

Was gewoon weer heerlijk

Nikita Bierhuizen
26 april 2021

alles was top! duurde alleen wat lang wegens drukte

Hassan
26 april 2021

Top!

Elly
26 april 2021

we kijken al uit naar de volgende keer. Eten was wederom perfect 👌

Nina
26 april 2021
Hanan
26 april 2021

Ik bestel altijd bij jullie, jullie sushi is heerlijk. Maar helaas was de laatste keer dat ik had besteld de sushi echt niet lekker. Het was anders dan normaal. Het smaakte niet naar verse sushi in iedergeval. Heel jammer!

Leontine
18 april 2021

Heerlijk genieten van de lekkerste pokebowl uit Vlaardingen. Vers bereid en met veel zorg samengesteld. Sushi shack jullie zijn toppers. Iedere keer is het weer een klein feestje om dit te eten. Bedankt! Jullie zijn de beste uit heel Vlaardingen!!!

Lotte
18 april 2021

Zoals altijd superlekker & vers! De combinatie met het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je elke keer weer terugkomt :)

Sarahie
17 april 2021

Heerlijk

Jorn
17 april 2021

Beste sushi bowl ever !

Elly
13 april 2021

wederom perfect binnenkort weer bestellen

Daisy
12 april 2021

Hele lekkere verse sushi!

Karin
11 april 2021

Top weer!!

Margot
11 april 2021

Wat sushi gehaald voor bij de borrel, zoals vanouds waren ze weer heerlijk!

Lenny
11 april 2021

Wat een heerlijke, verse sushi wordt er hier gemaakt. En de super vriendelijke service erbij maakt dat wij vanaf Rotterdam hier in Vlaardingen sushi komen halen.

Leontine
10 april 2021

Heerlijk genoten van de beste pokebowl uit Vlaardingen. Heerlijk vers bereid. Echt zalig een echte aanrader. En weer een heerlijk doosje met sushi kado erbij. Wat smaakte deze goed. Top. Heel erg bedankt lieve mensen. Een dikke tien verdienen jullie met de pokebowl en ook met de shushi.

Rob
6 april 2021

Was weer heerlijk. Top!

Raoul
3 april 2021

Was weer heerlijk dankje!

jvdh
3 april 2021

Inmiddels zo'n 6 keer besteld en tot op heden altijd goed!

Elly
2 april 2021

super zoals vorige week 😀 waarschijnlijk volgende week weer

Annemiek
2 april 2021
Nadia
30 maart 2021

Super lekkere pokebowl gegeten. Altijd perfecte kwaliteit en goede service!!

Loubna
29 maart 2021

Lekker eten en lieve mensen!!!

Sjaak
29 maart 2021

Heerlijk!

Remco Broekmans
27 maart 2021

Het was weer erg lekker. Zeker ook de smoked Salmon roll

Leontine
27 maart 2021

Wat een kadootje is de sushi van sushi shack. Zo smakelijk, vers bereid. Een genieten. De lieve eigenaren maken met veel passie heerlijke sushi. Een echte aanrader. Ook de lekkerste pokebowl uit Vlaardingen haal je sushi shack. Top zaak.

Caroline
26 maart 2021

Altijd meer dan fantastisch. Top zaak!

Elly
25 maart 2021

echt weer heel erg lekker 😋 dankjewel

Alex
22 maart 2021

Heerlijk. Echt goede kwaliteit

Theo
20 maart 2021
Marissa
18 maart 2021

Absoluut geweldig weer. Geweldige smaak en kwaliteit. Ik geniet elke keer weer van jullie sushi. Voor mij echt de beste van Vlaardingen (en omgeving 😉)

Roos
16 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!

Yannick Ravenstijn
15 maart 2021
Edith Sas
13 maart 2021

Heerlijke verse sushi! Top een aanrader.

Loena Ghazal
12 maart 2021

Super bedankt was weer heerlijk en bedankt voor t extraatje ❤️

Loena Ghazal
12 maart 2021

❤️

Elly
10 maart 2021

Super bedankt het was weer erg lekker en alles op de juiste temperatuur. Ook stond alles op tijd klaar. Heel snel weer bestellen 👍

Ayse
9 maart 2021

Helemaal perfect!

Saskia
8 maart 2021

Erg lekker, vers, netjes verpakt. Goeie service. Een aanrader

Jana Bergman
6 maart 2021

Heerlijke pokebowl, vers bereid, smaakt top. De lekkerste pokebowl uit Vlaardingen.

Annemiek
1 maart 2021

Altijd een feestje de Sushi van Sushishack. Zo vers, zo lekker!!

Leontine
28 februari 2021

Heerlijke sushi gegeten. Was weer zalig, vers, top bereid. Genoten. En weer heel lief extraatje erbij, de soja bonen. Superlief van jullie bedankt. Beste sushi van Vlaardingen!!

Natalie
28 februari 2021

Het is een waar feestje als de Sushi op tafel staat.. heerlijk!

Judith
27 februari 2021

Heerlijke poke bowl. Goed gevuld en alles lekker vers!

Elly
27 februari 2021

het was heel heel erg lekker 😋 en op de afgesproken tijd stond alles klaar toppie 👍

Sandy
26 februari 2021

Iedere keer top kwaliteit en service! Wat hebben we weer heerlijk gegeten!! Nergens anders in Vlaardingen zulke lekkere sushi 😊

Ilonda
25 februari 2021

Heerlijk eten, super service en aardig personeel!

Lotte
24 februari 2021

Onwijs lieve mensen die ook nog eens even bellen om te vragen of de wasabi wel in de sushi bowl mocht, omdat was aangegeven dat er een allergie was. Heerlijk vers & supersnel gemaakt!

Margot
22 februari 2021

De sushi’s zijn om te smullen! Tot snel team Sushi Shack.

Fred
21 februari 2021

Het was weer heerlijk als vanouds lekker vers 👍

Michel
21 februari 2021

Super weer, heerlijk vers met goede ingrediënten!

Fab
21 februari 2021
Danii
20 februari 2021

Beste sushi :) Ik bestel nooit meer ergens anders. Veel, vers en lieve mensen!

Hanneke
19 februari 2021

Heerlijke Sushi! Op aangegeven tijd klaar, echt een aanrader!

Helene
18 februari 2021

Het is weer perfect en lekker eten

Arno
17 februari 2021

Als vanouds buitengewoon goed...

MvdP
16 februari 2021

Wederom heerlijk sushi, de beste en verste van Vlaardingen. Goede service en altijd super lief geholpen

Annick
14 februari 2021

Een sushi bowl had rijst ipv sla, en tofu ipv zalm.. Wat heel erg jammer was omdat mijn vader geen rijst mag.. Verder was alles wel heel lekker.

Joeri
13 februari 2021

Wederom lekker. Verse vis is key bij sushi en wij bestellen elke paar weken bij ze. Tot op heden nog niet teleurgesteld!

Kim
9 februari 2021

Zoals altijd heerlijke sushi !

Elly
9 februari 2021

op tijd kunnen afhalen en het was heel erg lekker 😋

Remco Broekmans
7 februari 2021

Zoals altijd weer een uitstekende en smaakvolle maaltijd.

Jordy
4 februari 2021

Zoals altijd super lekker gegeten. Nog nooit zulke lekker pokébowls & sushi gegeten!

Ilonda
3 februari 2021

Iedere keer weer een heerlijke Sushi bowl! Alleen vies dat ik vandaag een korte zwarte haar vond in m’n sushi bowl...

Jessica
3 februari 2021

De lekkerste sushi!

Fred klaucke
31 januari 2021

Het was weer heerlijk

Natasja
25 januari 2021

Heerlijke sushi

Putman
24 januari 2021

Super lekker en super vers, echt genoten ervan

Doris
24 januari 2021

Wat ons betreft de lekkerste sushi van Vlaardingen, altijd goed!

Loena
23 januari 2021

❤️❤️

Leontine
23 januari 2021

Vrijdagavond, sushi time. Werd netjes gebeld dat de sushi iets later klaar stond. En het stond klaar. En was weer fantastisch, heerlijk vers. Gesmuld hebben we. Ontzettend bedankt sushi shack! Voor het zalige eten. Het was weer top!

Margot
23 januari 2021

Weer te weinig besteld, sushi van Sushi Shack zijn te lekker👍

Kristel
23 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Lois
23 januari 2021

Zoals altijd netjes op tijd klaar en helemaal volgens order. Ook altijd vriendelijk!

Annemiek
22 januari 2021

Heerlijk, vers en zelf samen te stellen Vriendelijk personeel

Natasja
20 januari 2021

Wij bestellen heeel vaak bij Sushi Shack en het is altijd (!) super lekker en super vers. Krijgen er vaak tot altijd een (lekker) cadeautje bij. Vandaag helemaal veel gehad! Bedankt weer :-)

Nikki
20 januari 2021

De optie gegrilde tonijn op de pokebowl krijg je zeker niet maar gewoon een soort tonijn op water basis, helaas.

Marieke
17 januari 2021

De vegetarische sushibox was gevarieerd en heerlijk. Ook van de andere sushibox (met vis) is genoten. We komen zeker terug.

Leontine
16 januari 2021

Vrijdag avond sushi en pokebowl avond. Wat is het toch genieten van jullie. Verse sushi, en een verse pokebowl met veel zorg klaar gemaakt. En weer een cadeau erbij , wat zijn die ook zalig zeg. Was echt genieten met een hoofdletter! En zelf de nigiri flamed salmon met beetje spicy mayonaise, top gewoon. Een klein feestje is jullie eten !

Familie smid
16 januari 2021

Heerlijk lekker zoals altijd. En voor ons persoonlijk ook erg belangrijk dat de eigenaren/degenen die in het restaurant staan en de telefoon beantwoorden uiterst vriendelijk en netjes zijn.

Raoul Bouchrit
15 januari 2021

Altijd erg lekker! Ik beste nergens anders meer!

Jorn
14 januari 2021

Beste Poke Bowl ever! Vriendelijke service.

Jessica
13 januari 2021

Heerlijk!

Sietske Blok
13 januari 2021

Heerlijk, verse en vol verrassende smaken! Ik zou het iedereen aanraden.

Loena
11 januari 2021

❤️❤️

Friederike Bollack
10 januari 2021

Altijd heel tevreden. Dank jullie weg

Leontine
9 januari 2021

In het nieuwe jaar de eerste bestelling weer gedaan. Jeetje wat een feestje de sushi van sushi shack. Weer een nieuwe smaak extra kado erbij gekregen. Wat een toppers zijn jullie. Het is genieten met een hoofdletter! Nog de beste wensen Sushi Shack en blijf zo doorgaan. Top zaak!!!

Helene
7 januari 2021

Het was weer heerlijk

Jo
5 januari 2021

Was weer geweldig

Danii
4 januari 2021

Nergens anders bestellen behalve hier! Beste sushi en liefste mensen :)

Rob van der Knasp
2 januari 2020

We hebben al meer malen bij Sushishack besteld. Altijd goed en verse producten. Ook vandaag weer lekker gegeten.

Sanne
31 december 2020

Een heerlijke afsluiter van 2020.

Karin
27 december 2020

Zoals altijd: overheerlijk!

Jo
26 december 2020

Zo als gewoonlijk weer perfect

Rick Zeilstra
26 december 2020

Kwaliteit zeer goed.

Leontine
25 december 2020

Wat was het weer genieten van de heerlijk, verse sushi. Weer een heerlijk extraatje mogen ontvangen. We hebben weer genoten van de zalige sushi van sushi shack. Echte aanrader!!!

Stefan
25 december 2020

Wat mij betreft de beste Sushi van Vlaardingen!

Sandy van der Linden
24 december 2020

Het was weer heerlijk!! Super vers en met zorg en vakkundigheid gemaakt. Voor ons geen andere sushi meer😍

Sarina
20 december 2020

Geweldige! Vers en hoge kwaliteit. Zeer goed prijs kwaliteit verhouding. Absoluut aanrader!!

Martijn
15 december 2020

Heerlijk vers en super kwaliteit! Ware kunstenaars 👍

P.Kuijper
14 december 2020

Het was heerlijk

Marcel
13 december 2020

De lekkerste poke bowls in Vlaardingen

Fred klaucke
12 december 2020

Het was weer zalig verse producten helemaal top

Leontine
12 december 2020

Het was weer zo ontzettend lekker. Superverse sushi , gemaakt met toewijding. Lieve eigenaren die je zo fijn altijd helpen. Vaak een extraatje erbij doen , genieten met een hoofdletter G. Echte aanrader voor Vlaardingen!!

Anne
4 december 2020
Arno
2 december 2020

Buitengewoon goed, tot in detail verzorgd en rijk aan smaak.

Dijksman
2 december 2020

De sushi was heerlijk, we hebben gesmuld.

Frederieke
2 december 2020
Fred klaucke
1 december 2020

Was weer heerlijk weer genoten van de sushi bowls en het lekkere extraatje👍

Leontine Bergman
29 november 2020

Sushi was weer erg lekker, ge moeten met een hoofdletter G. Zalig, vers. Een echte aanrader!

Jantien
26 november 2020

De pokebowls zijn altijd goed!!

Tom
25 november 2020
Marita
24 november 2020
Leontine
22 november 2020

Heerlijke sushi op, probeer ook steeds een ander sushi. Kreeg weer een cadeautje erbij, mmm die waren ook zalig. Bedankt sushi shack. Nergens zulke lekkere verse sushi als bij jullie. Mijn dochter is pokebowl fan, die geniet er zo van! Was weer top de pokebowl.

Sietske
21 november 2020

Heerlijke genoten van goede verse sushi! Een echt aanrader. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Martijn
20 november 2020

Heerlijk vers, goede service en aardige mensen!

Giovanni Santos
15 november 2020

Het eten was op tijd klaar. De porties zijn perfect afgemeten en de gebruikte producten ogen en smaken vers. Al met al een aan te raden ervaring. Bovenop het vriendelijke personeel is het dus ook zeker voor herhaling vatbaar.

Leontine
15 november 2020

Genieten met een hoofdletter G. Heerlijk vers bereidde sushi en een zalige pokebowl. Een dikke tien verdienen ze. Een echte aanrader sushi shack!

S Mineur
11 november 2020

Zoals altijd weer genoten van de heerlijke sushi!

Loena
8 november 2020

We hebben weer genoten hoor! Bedankt ❤️

Simone
8 november 2020

Zoals altijd super lekker en vers!

Leontine Bergman
7 november 2020

Mijn favoriete eten op vrijdag. Bij sushi shack is het altijd heerlijk vers bereid. Lieve eigenaren die keihard werken en ervoor zorgen dat je sushi iedere keer weer perfect is. Weer een heerlijk doosje erbij gehad met een nieuwe smaak sushi. Genoten met een hoofdletter! Top zaak sushi shack!

Mike
5 november 2020

Top kwaliteit Met passie gemaakt

Cindy
5 november 2020

Echt heerlijk, zoals altijd!!

Loena
4 november 2020

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️

Iris Hebing
2 november 2020

Ik heb nog nooit eerder sushi besteld en had geeeeeen idee wat en hoeveel ik moest kiezen uit die uitgebreide kaart, dus ik belde SushiShack op, werd doorverbonden naar de kok en deze heeft mij super goede tips gegeven over wat en hoeveel ik voor 6 personen kon bestellen. En weet je, het was PRECIES op en we zaten PRECIES goed vol :) Iedereen vond het lekker. Dank jullie wel!

Petra
27 oktober 2020

Supersnel en uitstekende kwaliteit

Michèle
26 oktober 2020

Mijn sushi bowl was helemaal top! Heerlijk vers en niet zuinig met de ingrediënten.

Cinthia
24 oktober 2020

I love it. Jullie zijn echt hele fijne mensen en de sushi is the beste. 😍

Leontine Bergman
24 oktober 2020

Voor mij is het een klein feestje om eten te bestellen bij sushi shack. Heerlijk vers bereid sushi en een pokebowl. We hebben samen weer genoten. Netjes verpakt. 2 mensen die met veel zorg jhr eten klaar maken en super vriendelijk! Echte toppers!

Selma
23 oktober 2020

Zoals altijd was alles weer super lekker. Nergens krijg je zulke verse, heerlijke sushi. Geo en zijn vrouw zijn geweldig.

Marlon
22 oktober 2020

Heerlijk verse sushi! Gaan we zeker vaker bestellen..

Loena
22 oktober 2020

Top!!!!! ❤️❤️❤️

Annemiek
21 oktober 2020

Beste Sushi in Vlaardingenen omstreken, super vriendelijke mensen. Ik kom er graag.

Sietske Blok
18 oktober 2020

Het was heerlijk, super fijn om met elkaar lekker te kunnen eten!

Pim
18 oktober 2020

Lekker!

Mies
12 oktober 2020

Heerlijk! Verder producten en niet te karig met ingrediënten. Ik had alleen 1 extra topping gevraagd die ik niet heb gekregen. Was al thuis toen ik t doorhad, dus zo gelaten. Ondanks dat een heerlijke sushi bowl!

Guni
11 oktober 2020

Beste sushi vlaardingen echte aanrader

Faisal
11 oktober 2020

Heerlijk

Jasper
10 oktober 2020

Beste sushi van heel regio rotterdam ! Super verse vis en perfecte kwaliteit rijst ! Goeie ondernemer die weet wat die doet

Leontine
10 oktober 2020

Het was weer zalig de sushi. Werd netjes gebeld dat het ietsje later klaar stond. Stel dat erg op prijs. Sushi shack zijn echt toppers!

Noemi
10 oktober 2020
Saskia
9 oktober 2020

Gewoon de lekkerste sushi!!! Altijd op tijd klaar!

Saskia
9 oktober 2020
Ine
5 oktober 2020

De sushi was superlekker! Ook de komkommer was lekker fris en vers. Echt een aanrader. De loempiaatjes waren lekker, maar de saus die erbij zat vonden wij niet passend. Iets met mayonaise. Bestellen ging heel soepel en alles stond klaar op de afgesproken tijd

Leontine
4 oktober 2020

Heerlijke , verse sushi. Zelfs een extraatje erbij om uit te proberen. Ontzettend lekker , zeer gewaardeerd. Een top zaak sushi shack!

Ramon
3 oktober 2020

Kwaliteit is hier echt altijd goed. Verreweg mijn favoriete sushi tent.

Loena
3 oktober 2020

Lekker! Top!

Fred klaucke
1 oktober 2020

Het was weer heerlijk eten 🙏

M.
1 oktober 2020

Weer goed

Sandy van der Linden
26 september 2020

Weer heerlijk gegeten!!! Goede kwaliteit vriendelijke personeel en verse producten en met veel zorg, kennis en aandacht klaargemaakt! Echt een aanrader tot de volgende keer 😊

Leontine
26 september 2020

Altijd weer goed verzorgd en vers. Geniet ontzettend van de sushi en pokebowl van sushi shack. Lieve mensen die vol overgave je eten bereiden . Ik vind het toppers!

Janneke
25 september 2020

Altijd een goed gevulde bowl, op tijd klaar en super lekker!

joey
25 september 2020

heerlijk echte aanrader !

Janine
24 september 2020

Vers en ontzettend lekker!!

Kapteijn
23 september 2020

de beste & lekkerste sushi van Vlaardingen. laatste weken altijd een extra-tje(kado!!) bij mijn bestelling. Er werd zelfs (kosteloos)een keer juiste sushi nageleverd ondanks eigen fout in bestelling. Kortom nooit teleurgesteld en altijd verrast door Super service

Arno en Nicole
23 september 2020

Zoals altijd HEERLIJK!

Bas
22 september 2020

Heerlijke sushibowl zelf kunnen samenstellen. Ideaal via de website kunnen samenstellen en binnen een aantal minuten al op te halen. Vriendelijke medewerker bij de uitlevering. Ik zou het zo weer doen!

C.
19 september 2020

Heerlijk!! We hebben echt genoten!

Anke Dekker
19 september 2020

Het was weer eens super lekker en vers gemaakt! De beste sushi van Vlaardingen!!!

Fred klaucke
18 september 2020

Was allemaal weer heerlijk en vers en bedankt voor de heerlijke extra hapjes

Elise
17 september 2020

Wij hebben maar een favoriete sushi plek , de sushi shack ! Altijd lekker , vers, vriendelijk en persoonlijk. De sushi is verreweg de beste dus je wilt nietS anders meer

Maureen
8 september 2020

Nog maar pas een sushi bowl ontdekt en vind ze super lekker fijne is dat je ze helemaal zelf kan samen stellen

Youri
7 september 2020

Zoals altijd alles super netjes en vers. Daarnaast de meest vriendelijke en klantgerichte zaak in de omgeving.

Elma van der Wel
1 september 2020

Ik kom speciaal van ver om hier sushi te halen . Heerlijk !!

Selma
30 augustus 2020

zoals altijd weer super lekker en verse sushi! De beste sushi 😋

Kim
23 augustus 2020
Alessandro Sta
23 augustus 2020

Super lekker,bestellen hier altijd. Verse , heerlijke gerechten. Altijd op tijd klaar met afhalen. Hele aardige mensen. Kortom top!

TV
22 augustus 2020
Everlyne Mostert
21 augustus 2020

De heerlijkste Sushi haal je bij Sushi Shack op de Hoogstraat 195 in Vlaardingen!! Snelle en keurige bediening. De maaltijd staat op het juiste afhaaltijdstip voor je klaar. Netjes verpakt en het ontbreekt de klant aan niets. Het vriendelijke personeel maakt dat ik daar graag kom. Hoewel ik mijn favoriete maaltijd daar heb, is er een zeer ruime keuze. Sushi om van te smullen, die je het water in de mond doet lopen als je er alleen maar aan denkt.

Joop
18 augustus 2020

Snelle service, prima sushi.

Natasja
17 augustus 2020

Het was weer super lekker zoals altijd! En mega snel

Leontine
15 augustus 2020

Heerlijk verse sushi . Netjes gebeld dat de bestelling 5 minuten later klaar zou zijn. Top! Fijne, nette eigenaren die met veel zorg de bestelling klaar maken.

Loena
14 augustus 2020

👍🏼

Peet
13 augustus 2020

Heerlijk! Fris, knapperig, goede ingrediënten en lekker pittig!

Fred klaucke
12 augustus 2020

Zeer attent van de mevrouw bij sushi shack om even tegen mij te zeggen dat ik de grilled zalm niet erg lekker vond teken dat ze er op letten en er toch op terug komen 👍deze keer was het weer verrukkelijk en erg lekker zoals altikd

vink
5 augustus 2020
Daneen
4 augustus 2020

Heerlijk zoals altijd!

Fred klaucke
1 augustus 2020

Normaal altijd lekker maar nu had ik toch mijn twijfels ik had een sushi bowl met gegrilde zalm maar ik had toch erg het iedere dat de zalm uit blik kwam normaal altijd erg goed en erg lekker, kan het mis hebben maar het leek niet op gegrilde zalm

Iris vd Knaap
1 augustus 2020

Alles is heel vers en lekker.

Deslover
31 juli 2020

Super vers en top kwaliteit. tot de volgende keer.

john Ribbe
27 juli 2020

Het was opnieuw lekker. Ik was er te vroeg om de spullen op te halen. Wellicht kan bij de bevestiging van de bestelling op de website gemeld worden dat er een mail is gestuurd met de werkelijke ophaaltijd.

Sietske
26 juli 2020

We hebben weer genoten. Heerlijk dat je zelf je pokébowl kunt samenstellen, met allemaal dingen die heerlijk en vers zijn.

Anke Dekker
25 juli 2020

Overheerlijke sushi....vers gemaakt, een zekere aanrader voor iedereen die net zoals wij van sushi houden....

Angela
23 juli 2020

Heerlijke sushi bowls!!! Aanrader